Sport

Krenuli Jadranaši

Pripreme za proljetni nastavak natjecanja u 1 ŽNL Dubrovačko – neretvanskoj započeli su nogometaši jesenskog prvaka, pločanski jadranaši. Na prvom okupljanju treneru Anti Marinoviću javilo se 12 nogometaša: Danijel Dabić, Mario Batinović, Aljoša Krstičević, Nediljko Grgurinović, Josip Žderić, Joško Gnječ, Stipe Nikolac, Marin Džeko, Tomislav Krilić, Mario Zmijarević, Nikola Katić i Matej Biočić. Iako je padala jaka kiša odrađen je prvi trening, bilo je to već dobro poznato skupljanje kilometara. Zbog spriječenosti poslom odnosno školom Vukušić, Barbir, Čagalj, Kraljević, Žderić i Franić svoju kilometražu odradili su u večernjim satima. Maleta je opravdano izostao s prozivke, dok studenti Nikola Marinović i Marin Biočić rade po posebnom programu. Na prvom okupljanju uz trenera Marinovića bio je i tajnik Nikola Beidenegl a obojica su momcima u kratkim crtama objasnila što ih čeka i što se od njih očekuje. Za sada su dogovorena dva pripremna susreta, 2.veljače protiv Neretvanca i 9.veljače s metkovskom Neretvom.

– Bit će tu sigurno još koja provjera a kada vidjet ćemo kada se potvrdi početak drugog dijela, prema najavama to bi trebalo biti 15.veljače. Kako se govori da prije toga treba odraditi i kup obveze ostaje malo slobodnog prostora ali nadam se da ćemo uspjeti odigrati protiv barem još jednog trećeligaša. Jedina želja u ovom trenutku je da svi redovito treniraju i da nas zaobiđu ozljede a ostalo idemo korak po korak. Imamo zacrtani plan i vjerujem da će to na kraju biti uspješno – riječi su trenera ligaša s ušća Neretve Ante Marinovića.

Jurica Vukojević


Sportske novosti

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci