Sport

KRALJICE ŠOKA PROTIV UKRAJINE: Rukometašice počinju kvalifikacije za Europsko prvenstvo

Ženska rukometna reprezentacija Hrvatske danas započinje kvalifikacije za Europsko prvenstvo koje će se u studenom 2022.godine održati u Sloveniji, Sjevernoj Makedoniji i Crnoj Gori.

Naše brončane Kraljice šoka igraju u skupini 4, u kojoj su još Francuska, Ukrajina i Češka. Dvije najbolje selekcije plasirat će se na EP, Francuska je glavni favorit skupine, Hrvatska vjeruje u drugo mjesto.

Večeras s početkom u 17,30 u Rijeci naša reprezentacija je domaćin Ukrajini, svi očekujemo otvarajuću pobjedu, a u nedjelju gostujemo kod Češke. Izbornik Nenad Šoštarić i ovoga puta računa na dvije naše bivše Dalmatinke, Teu Pijević i Valentinu Blažević. Obje bi trebale biti u početnoj postavi, među sedam prvih.


Ova dva susreta, ujedno, će biti dobra provjera i mogućnost još boljeg uigravanja uoči nastupa na Svjetskom prvenstvu koje se u prosincu ove godine održava u Španjolskoj.

Sretno, našim djevojkama! (jv)

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci