Sport

Kraj sezone – Jadran Luka Ploče

Iako su u subotu izgubili 1:2 od Primorca, Jadranaši su se sutradan u veselom tonu oprostili od natjecateljske sezone 2014/2015.

Uprava kluba je organizirala druženje na Jadranovom u kojem su nazočili svi uzrasti kluba, roditelji i simpatizeri. U 17 sati je održana godišnja skupština na kojoj se raspravljalo o sada već prošloj sezoni. Na skupštini su mogli sudjelovati svi članovi koji su kupili iskaznicu. Zaključeno je da je klub stabilan gotovo u svim segmentima rada, omladinska škola uredno funkcionira, bilježi se dobar rad i rezultati, prva ekipa je ispunila cilj, to je bio ostanak u ligi.

Sljedeća sezona će biti vjerojatno zahtjevnija, te je pred upravom novi izazov kako osigurati opstanak u gospodarskoj situaciji koja nam je svima poznata, gdje se iz godine u godinu sve manje odvaja za sport, gdje funkcioniranje niželigaških klubova spadne na svega nekoliko zaljubljenika u te iste.


Nakon skupštine organizirano je po prvi put nakon 10 godina zajedničko fotografiranje svih uzrasta kluba,pa su odigrane i dvije revijalne utakmice, kadeti protiv juniora te seniori protiv navijača i uprave. Ono što veseli su brojna djeca (više od 150) kroz cijelu godinu. Čestitke igračima, trenerima i upravi i nadamo se da ćemo kroz godine samo rasti.

Do sljedeće sezone, sportski pozdrav!

11390567_855944347834942_9001513010149881359_n

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci