Sport

Košarkaški klub Ploče posjetio Osnovnu školu Vladimira Nazora

Košarkaški klub Ploče imao je čast posjetiti Osnovnu školu Vladimira Nazora u Pločama i provesti vrijeme posvećeno košarci i mladim talentima.

Tijekom ovog posjeta, imali smo priliku predstaviti košarku učenicima i upoznati ih s našim programom rada. Bilo je motivirajuće vidjeti njihovo uzbuđenje i strast prema ovom sportu koji svi volimo. Nismo se zaustavili samo na tome. Organizirali smo natjecanja u slobodnim bacanjima koje je bilo ispunjeno smijehom, uzbuđenjem i sportskim duhom. Pobjednici su kući otišli s posebnom nagradom – majicom našeg kluba kojom obilježavamo 50 godina postojanja. To je simbol naše predanosti košarci i zajednici grada Ploča, kažu iz KK Ploče.

u KK Ploče zahvaljuju svim učenicima, a posebno ravnateljici Tihani Pažin i učitelju tjelesne i zdravstvene kulture Frani Božiću koji su im omogućili da im dan bude poseban te im se dodatno zahvaljuju na srdačnom dočeku i podršci uz nadu da će ostati i dalje uz njih da svi skupa grade budućnost košarke u Pločama.


Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci