Sport

Košarkašice OŠ V.Nazor županijske prvakinje!

U Dubrovniku je održana završnica županijskog natjecanja osnovnih škola u košarci a nakon zanimljivog nadmetanja naslov prvakinja zasluženo su ponijele učenice pločanske OŠ Vladimir Nazor.

Male Pločanke, kao najbolje u neretvanskom dijelu županije, završnicu su otvorile sigurnom pobjedom protiv vršnjakinja iz OŠ Blato, predstavnica otoka Korčule, bilo je uvjerljivih 37:10 za učenice trenera Zorana Lončara. U finalu je protivnik Pločankama bio bolji iz dugog polufinala, sastav dubrovačke osnovne škole Lapad. Nakon zanimljive i izjednačene igre pobjedu su rezultatom 28:24 zaslužile učenice – košarkašice iz grada na ušću Neretve.

Ovim trijumfom na županijskom natjecanju košarkašice OŠ Vladimir Nazor iz Ploča izborile su nastup na završnici regionalnog natjecanja gdje će biti najbolji sastavi iz preostale tri dalmatinske županije.


Ovaj vrijedan uspjeh ostvarile su: Katarina Lončar, Ivana Grgurinović, Angela Šendo, Katlin Petrušić, Josipa Krilić, Andrea Vojnović, Lucija Jelčić, Matija Ivka Šendo, Sara Kežić, Nensi Štrbić, Mihaela Ružičanin. Njihov trener i voditelj je Zoran Lončar.

košarka

Jurica Vukojević