Sport

KORAK ISPRED: Hajduk lansirao Hajduk digital TV – OTT aplikaciju

HNK Hajduk danas je službeno zakoračio u digitalnu budućnost lansirajući Hajduk Digital TV – Over The Top aplikaciju!

OTT (akronim od engleskih riječi „Over the Top“) je sustav koji omogućuje izravnu distribuciju multimedijskog sadržaja krajnjim korisnicima preko interneta. Kao vodeći sportski brand u Hrvatskoj, HNK Hajduk prepoznao je potrebu da svojim vjernim navijačima donese potpuno novo iskustvo u svakodnevnom praćenju Kluba.

Hajduk Digital TV ili skraćeno HDTV, krajnjim korisnicima pruža potpuno novi pogled na Hajdukovu svakodnevnicu.


Ekskluzivni razgovori sa igračima, trenerima i klupskim legendama, prijenos utakmica mlađih kategorija, emisije sa eSport tematikom, kao i brojne druge emisije sportskog, zabavnog i edukativnog sadržaja s novim voditeljskim licima, predstavljat će tek dio bogatog i raznovrsnog multimedijskog sadržaja kojem se može pristupiti putem osobnih računala, smartphone i tablet uređaja, u svakom trenutku, diljem svijeta.

Korisnici HDTV aplikacije moći će prvi uživati u premijernim video sadržajima koji će, kao nikada do sada približiti splitske Bijele svima onima koji s Hajdukom žele živjeti iz dana u dan.

Pristup svim sadržajima moguće je uz prethodno obavljenu registraciju na tv.hajduk.hr, dok je za korištenje istog na pametnim uređajima s iOS operativnim sustavom potrebno i preuzimanje aplikacije HDTV na Apple store. Uskoro će se isto moći napraviti i s Android uređajima. Da iznenađenje bude potpuno, za početak je Hajduk svim korisnicima omogućio besplatnu registraciju i pristupanje HDTV sadržaju!

Izvor: Dalmacija Danas

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci