Sport

Kominjanin Marin Oršulić u dresu CSKA iz Sofije

Marin Orsulic - CSKA Sofija

Danas dvadesetšestogodišnji Marin Oršulić svoju igračku karijeru počeo je u manjim uzrasnim kategorijama matičnog kluba Gusar iz Komina, zatim u Jadranu LP i još kao junior otišao u redove prvoligaša Zagreba. Nakon osam godina provedenih u juniorima i prvoj momčadi Zagreba početkom 2013. godine u zimskom periodu prelazi u redove Khazar Lankarana ambicioznog Azerbajdžanskog prvoligaša. Tamo, iako je imao ugovor na dvije godine, već nakon prvih šest mjeseci, iako standardni prvotimac sporazumno raskida ugovor. Razlog odlaska u prvom redu je bio veliki broj stranaca gdje je dolazilo do međusobnih sukoba na treninzima. Po povratku iz Azerbajdžana skrasio se polusezonu u prvoligašu Zadru gdje je uspješno odigrao 20 utakmica i jednom se upisao u listu strijelaca. Nakon završetka sezone napustio je Zadar i vratio se u Komin gdje je na igralištu Gusara svakodnevno trenirao, a vidio se i na treninzima trećeligaša Neretvanca iz Opuzena čekajući priliku za nastavak nogometne karijere koja je stigla upravo prije nekoliko dana. Visoki stoper sa 1,95cm igra po potrebi i zadnjeg veznog potpisao je za Bugarskog prvoligaša CSKA iz Sofije jednogodišnji ugovor sa mogućim produžetkom u koliko obje strane budu zadovoljne. Pošto je CSKA u kvalifikacijama za Europsku ligu moguće je da Marina Oršulića gledamo i u europskom natjecanju.

 

Pripremio: Sana
Slika: arhiva CSKA.bg


Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci