Sport

Koka kao upozorenje prije Zameta

Neočekivano visoko su rukometašice Dalmatinke poražene u Varaždinu od Koke. Bilo je to njihovo najslabije ovosezonsko izdanje i sada su na polovičnom učinku, po četiri pobjede i poraza. Do odlaska na prvenstvenu stanku pred njima su dva domaća ispita, dolaze riječki Zamet pa Umag. U gradu na ušću Neretve svi se nadaju da se Dalmatinke mogu vratiti na pobjedničke staze. Nedostajat će Andrea Klarić, koja se oporavlja od ozljede zadobivene protiv Bjelovara, sve ostale djevojke konkurirat će za 16 mjesta u zapisniku.

– Nismo bili pravi u Varaždinu, Koka je prednjačila u svim elementima igre, jednostavno smo bili promatrači. I sami domaćini su bili iznenađeni našom slabom igrom. Bilo bi dobro da smo time ispucali kvotu lošijih predstava a za novo slavlje morat ćemo se dobro potruditi. Jedino borbena i koncentrirana igra donosi bodove – najavljuje trener Ivan Jerković domaći susret protiv Zameta.

Susret 9. kola 1. HRL (ž) Dalmatinka – Zamet igra se s početkom u 19 sati, subota, Dom sportova Ploča.

RASPORED 9. KOLA 1. HRL (Ž):
ČAKOVEC Zrinski – Podravka Vegeta 19:34, UMAG Umag – Koka, CRIKVENICA Murvica – Bjelovar, SPLIT Split 2010 – Osijek, ZAGREB Trešnjevka – Lokomotiva, Sesvete Agroproteinka slobodna.


Tekst i foto: Jurica Vukojević