Sport

Koja kladionica će nuditi najviše na Prvoj HNL u 2022. godini?

Klađenje na Prvu HNL izuzetno je popularno među hrvatskim igračima, a neizvjesna borba za titulu potaknut će još veći broj uplaćenih listića, u drugom dijelu tekuće sezone…

Elitni rang hrvatskog klupskog nogometa ove sezone definitivno nije razočarao. Dinamo nije odmaglio konkurenciji, već ga u stopu prate Osijek i Rijeka, dok Hajduk vreba iz drugog plana, s odličnom momčadi koju treba samo uigrati.

Pred nama je zaista uzbudljivih 16 kola tijekom 2022. godine, sa završnicom sezone potkraj svibnja, a jasno je da će iz tjedna u tjedan hrvatski kladitelji uplaćivati sve više listića na Prvu HNL, jedno od svojih omiljenih nogometnih natjecanja.


Baš zbog toga mnogi se pitaju koja će kladionica ponuditi najviše na hrvatski nogomet u prvoj polovici kalendarske godine, a ako je vjerovati dosadašnjim iskustvima, ovi priređivači igara na sreću mogli bi se istaknuti…

Gdje nas čekaju najbolji koeficijenti?

Kad je u pitanju klađenje na pobjede favorita, poput Dinama, Osijeka, Rijeke i Hajduka, vjerujemo da će SuperSport kladionica igračima nastaviti nuditi najviše, a očekuje se da će ovaj popularni priređivač igara na sreću sve češće stavljati domaće utakmice pod Super Tip i Super Šansu, gdje vas čekaju uvećane kvote.

Ako pak želite igrati na talentirane autsajdere, poput Šibenika ili Lokomotive, tada bi Prva Sportska Kladionica mogla biti dobar izbor, ali i Admiral, jer tamo se nađe velikih koeficijenata na one od kojih se ne očekuje da će pobijediti.

Hrvatski igrači sve više u tražilicu upisuju i pojam Mozzart Hrvatska, u želji da iskušaju ono što nudi regionalni lider, no u istom vlasništvu je i Germania kladionica, u kojoj očekujemo stabilne koeficijente na ishod utakmica Prve HNL, od kojih će neke kvote biti zaista obećavajuće…

Gdje nas čeka najbolja razrada utakmica?

Kad su u pitanju specifična tržišta klađenja, kao što su hendikep, zbroj golova ili oba tima daju gol, vjerujemo da će PSK imati što ponuditi svojim igračima, a i Favbet obično na domaćem nogometu nudi mnogo zanimljivih opcija za igru, unutar iste utakmice.

Hrvatski kladitelji vole predviđati i tko će zabiti pogodak, a to je nešto što je na važnim utakmicama uvijek znala nuditi SuperSport kladionica, dok bi u završnici prvenstva klađenje na strijelce trebalo postati standardan dio ponude i kod drugih, od Admirala i Arena Bet kladionice, do Germanije i Favbeta.

Tu je naravno i Bet Builder, novost u svijetu klađenja. Radi se o mogućnosti igre nekoliko različitih oklada na utakmici unutar jednog koeficijenta, što dobro dođe vještim poznavateljima HNL-a. To je nešto što ćete dobiti u SuperSportu i Prvoj Sportskoj Kladionici, dok Germania nudi zanimljive kombinacijske oklade, poput poluvrijeme/kraj i oba daju gol, uz visoke koeficijente kad spojite ova dva tržišta klađenja u jedno…

Gdje nas čekaju dodatni bonusi?

Naravno, zaljubljenici u klađenje na Prvu HNL nadaju se i igri darovanim sredstvima, što značajno olakšava dolazak do dugoročnog profita.

Tko se još nije registrirao, može uloviti bonus dobrodošlice po 500 kuna u SuperSportu i PSK, a čak 3500 kuna na prve tri uplate u Germaniji, dok i ostali nude ponešto besplatnih žetona za klađenje, dobro došlih pri vašoj dugoročnoj strategiji igre.

Kad su u pitanju veliki derbiji domaćeg nogometa, možemo očekivati i dodatne kune, u sklopu različitih promocija namijenjenih vjernim igračima.

Zato obavezno pratite newsletter online kladionica u kojima ste registrirani, kao i push notifikacije te novosti u odjeljku promocija, jer redovito ćete nailaziti na dostupna gratis sredstva, namijenjena upravo kladiteljima koji igraju Prvu HNL.

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci