Sport

KO TO MORE PLATIT: Večeras utakmica za broncu, prethode joj tri revijalne i LOPOČ!

Sinoć su na pločanskoj Močvari odigrana dva susreta polufinala 12. po redu malonogometnog turnira Ko to more platit u kojima smo dobili finaliste:

Pune tribine Močvare svjedočile su dvama zanimljivim dvobojima u kojima su pobjede zasluženo odnijele trofejne ekipe turnira, Mare i Semafor.


U prvom susretu s(p)retnija se pokazala ekipa caffe bara Mare kojoj je na drugoj strani stajao pojačani fast food Asterix/Vališa i ruletom udaraca sa 6 metara prošla u samu završnicu turnira. Baš kao i u četvrtfinalu, junak susreta je bio vratar cb Mare, Vuković.

Drugi dio rezultatski izgleda kao rutinska pobjeda cb Semafora, ali bila je to u prvom poluvremenu rovovska bitka dva stara nogometna znalca. Prvi dio susreta završio je bez pogodaka, u drugom dijelu se nakon drugog zgoditka Semafora raspala igra cb Kum i uvjerljivim porazom se oprostila od turnira.

S jučerašnja 3 pogotka za cb Semafor, Marko Musulin je preuzeo vodstvo na listi strijelaca.

Večeras se igra utakmica za treće mjesto a prethodi joj revijalno zabavni program:

Podsjećamo još jednom da će se prije utakmice za treće mjesto održati dodjela nagrada LOPOČ u organizaciji našeg portala za najuspješnije sportaše-ice i sportske kolektive iz Ploča u sezoni 2018/19!

VIDIMO SE VEČERAS NA MOČVARI!