Sport

“Ko to more platit” – Ture&Šele preko Lava u četvrtfinale

Sinoć su na Močvari odigrane prve utakmice osmine finala humanitarnog malonogometnog turnira “Ko to more platit” 2014. Svjedočili smo odličnim nogometnim predstavama, kako turnir odmiče sve su jači dvoboji i ispunjene tribine su imale razloga za zadovoljstvo.

U prvoj utakmici konkretniji i kvalitetniji momci iz cb Mare su bez problema svladali ekipu iz cb Amigo. Tri gola u mreži Kominjana su bila više nego dovoljna za prolazak dalje.

Restoran Teta Olga Ture&Šele možda i teže nego se očekivalo sa 1:0 su svladali vrlo dobru ekipu iz cb Lav. Tvrda utakmica sa puno kvalitetnih pojedinaca odlučena je tako sa  jednim pogotkom Ivančevića.


U posljednjoj utakmici večeri, momčad cb Semafora se pogostila u Lučkoj menzi i bez nekih većih problema prošla dalje. Pet golova u mreži Lučke menze pokazuju kakav je bio odnos snaga na terenu.

 

Rezultati prvih utakmica osmine finala odigranih sinoć:

C.B. Mare – C.B. Amigo   3:0
C.B. Lav – Teta Olga Ture i Šele   0:1
C.B. Semafor – Restoran Lučka menza  5:2

 

Večeras se sastaju:

20:30  Restoran Fulin – Caffe bar Splendid
21:30  Restoran Galeb – Caffe bar Tropicana
22:30  Hotel Riva – Caffe bar Luna

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci