Sport

KO TO MORE PLATIT: Odigrane prve utakmice 1/8 finala

Jučer su na pločanskoj Močvari odigrane prve tri utakmice osmine finala malonogometnog turnira Ko to more platit. U zanimljivim dvobojima smo dobili prva tri četvrtfinalista, a postignuti su sljedeći rezultati:

Utakmica večeri se odigrala već na početku gdje su se sastale vrlo jake ekipe Hotela Nano i caffe bara Mare. Dojam je da je ovo prerana faza natjecanja u kojoj jedan od ove dvije ekipe mora napustiti turnir jer su u dosadašnjem dijelu natjecanja sigurno pokazale najviše, uz još koju momčad.


No, tako je kako je, dvoboj je bio napet i neizvjestan do samog kraja, završilo je remijem da bi u ruletu kaznenih udaraca dalje prošla ekipa Mare, prvenstveno zahvaljujući svom sjajnom golmanu koji je i tijekom regularnog dijela bio nerješiva enigma za renomirane igrače hotela Nano.

Caffe bar Semafor je pomalo neočekivano deklasirao Resturant Teta Olgu sa visokih 7:0, svi su očekivali neizvjesniji dvoboj, no nije to bila večer momaka Teta Olge. Izdvojit ćemo par sjajnih poteza Danijela Dabića kao light motiv utakmice.

Restaurant TETA OLGA Ture & Šele

U trećem susretu večeri konoba Naše Malo Misto je preko caffe bara Lav osigurala svoje mjesto među osam najboljih. Gračani su sigurnom igrom pobjedili sa 2 gola razlike, sva četiri zgoditka su postigli različiti igrači.

Večeras su na rasporedu dvije utakmice. Sastaju se:

Vidimo se u 9.15 na Močvari!