Sport

“Ko to more platit” – Galeb preletio Tropicanu (FOTO)

Na nikad punijoj Močvari odigrane su tri utakmice osmine finala humanitarnog malonogometnog turnira “Ko to more platit” 2014.

Bila je to prava nogometna večer prepuna neizvjesnosti, dobrih akcija, kaznenih udaraca, kartona i na žalost teških povreda.. No, krenimo redom.

Prva utakmica između starih i dobro poznatih rivala Fulina i Splendida nam je ponudila dosta tešku i tvrdu utakmicu u prvom dijelu. Fulin je napadao, Splendid je vrebao iz kontri i polukontri. Drugo poluvrijeme nam je donijelo dosta bolju i otvoreniju igru gdje je ekipa Splendida preokretom uspjela nadmašiti veterane pločanske malonogometne scene. Posebno je oduševio mladi Sandro Rebac na čijim krilima je Splendid ušao u četvrtfinale.


Druga utakmica je bila prva nogometna poslastica, puna preokreta, uzbuđenja. Mladi nogometaši Galeba su se hrabro suprostavili iskusnim i kvalitetnim momcima iz cb Tropicana. Nakon niza promjena vodstva utakmica je završila nerješeno i krenulo se u izvođenje kaznenih udaraca. Tu su se sretnijim i spretnijim pokazali momci iz Galeba i zasluženo osigurali mjesto u daljnjem dijelu turnira. Na žalost, tijekom utakmice se teško ozljedio Pavo Mustapić (Tropicana). Neslužbeno doznajemo da je u pitanju ozljeda tetive.. Želimo Pavi brz oporavak.

Posljednji dvoboj nam je ponudio dvije prilično izjednačene momčadi. “Mladi i još mlađi” igrači Porto Tolera odigrali su školsku, vlo discipliniranu igru gdje je odlučio samo jedan pogodak Batinovića, nakon pogreške vratara cb Lune.

Sve u svemu, lijepo je sinoć bilo na Močvari. U jednom trenutku se tražilo i mjesto više.

 

U drugoj večeri malonogometnog turnira Ko to more platiti u osmini finala postignuti su sljedeći rezultati:

Restoran Fulin – Caffe bar Splendid   1:2 (Ante Marinović / Sandro Rebac, Saša Dragičević)

Restoran Galeb – Caffe bar Tropicana   (3:3) nakon izvođenja kaznenih udaraca 7:6 (Ivan Dulaj, Renato Jović, Emil Tomašević / Denis Malić, Ante Smoljan, Antonio Vučković)

Hotel Riva – Caffe bar Luna   1:0 (Ante Batinović)

Večeras 24.srpnja (četvrtak) sastaju se u osmini finala:

Bistro Bachus pekara Ploče – Caffe bar Kum (20,30 sati)

Pizzeria Ponte – Caffe bar Zminjac (21,30 sati)

Četvrtfinale:

Caffe bar Semafor – Hotel Riva (22,30 sati)

 

Pripremili: ploce.com.hr i Sana

foto: ploce.com.hr