Sport

“Ko to more platit” – cb Semafor prvi polufinalist

Završene su utakmice osmine finala humanitarnog malonogometnog turnira “Ko to more platit” 2014. i odigrana je prva utakmica četvrtfinala gdje smo dobili i prvog polufinalistu , ekipu cb Semafor.

Prva utakmica večeri odigrala se između kvalitativno dosta izjednačenih momčadi bistroa Bacchus pekara Ploče i CB Kum. Pokazalo se to i na terenu gdje se vodila izjednačena i tvrda utakmica. Poveo je Kum eurogolom Krstičevića iz slobodnog udarca, gdje su nakon toga čvrsto čuvali svoja vrata od kontinuiranih napada Bacchusa pekare Ploče. Isplatio se pritisak i u doslovno posljednjim sekundama su momci iz Bacchusa golom Baje Barbira osigurali sebi izvođenje kaznenih udaraca. Rulet bijele točke donio je radost cb Kumu i plasman u četvrtfinale.

Pravu golijadu od strane cb Zminjac smo gledali u drugom susretu večeri. Bez problema su se obračunali sa pizzerijom Ponte. Susret bez ikakve rezultatske neizvjesnosti promovirao je ekipu iz Zminjca u ozbiljne pretendente za samu završnicu turnira.


Zadnja utakmica je bila i prva utakmica čevrtfinala gdje smo gledali možda i glavne kandidate za osvajanje turnira. Ekipa Semafora još jedan put je dokazala i pokazala klasu i kvalitetu. Iskusni pojedinci nisu imali previše problema u susretu sa mladom ekipom hotela Riva. Momci iz Rive nemaju za čim žaliti, svidjeli su se na ovom turniru i s obzirom na njihovu mladost, njihovo vrijeme tek dolazi.

Dakle, sinoć su odigrana i posljednja dva susreta osmine finala i jedan susret četvrfinala gdje su postignuti sljedeći rezultati:

Bistro Bachus pekara Ploče – Caffe bar Kum   (1:1) (Vinko Barbir / Aljoša Krstičević), nakon kaznenih udaraca 1:4

Pizzeria Ponte – Caffe bar Zminjac   0:5 (Mijo Marinović 3, Ivan Zlojić, Alen Vuković)

Četvrtfinale

Caffe bar Semafor – Hotel Riva   4:1 (Dino Primorac, Zvonimir Marković, Danijel Dabić 2 / Tomislav Domić)

Večeras 25.srpnja (petak) u ostalim četvrfinalnim utakmicama sastaju se:

Caffe bar Mare – Restoran Galeb (20,30 sati)

Caffe bar Splendid – Restoran Teta Olga Ture i Šele (21,30 sati)

Caffe bar Zminjac – Caffe bar Kum (22,30 sati)

 

Pripremili: ploce.com.hr i Sana

foto: ploce.com.hr