Sport

KO TO MORE PLATIT 2018: “Prepuna Močvara, bit će ti ža’ ako ne dođeš”

Jučer su odigrane utakmice polufinala turnira “Ko to more platit 2018.”, turnira koji se igra po 11. put, organizatori su Mjesni odbor Ploče i Udruga malonogometnih amatera Grada Ploče.


Pred prepunim tribinama Močvare vidjeli smo dvije visokokvalitetne nogometne predstave, četiri odlične ekipe od kojih su se pobjedama dvije najbolje zasluženo plasirale u veliko finale turnira.

‘Ko to more platit 2018. – REZULTATI
POLUFINALA – ponedjeljak, 30.07.2018.god.

Caffe nar PAŠKO – Caffe bar TROPICANA 1:3
Caffe bar KUM – Caffe bar MARE 1:1 (7:8) 6 m

Hrabri momci  iz cafe bara Paško nisu uspjeli napraviti još jedno iznenađenje i poklekli su pred kvalitetnijim i iskusnijim timom Tropicane. Branitelj naslova je bio bolji, brži i jači i sasvim zasluženo se plasirao u finale u kojem ga čeka jaka ekipa cafe bara Mare.

Momci iz Mare su u velikoj, taktičkim nadmudrivanjem odigranoj utakmici, bili s(p)retniji u ruletu kaznenih udaraca jer je ishod u regularnom dijelu bio nerješen. Dvije odlične ekipe, i Kum i Mare otvorile su suret oprezno, sve do prvog pogotka Kuma kad se utakmica otvorila i nakon toga smo gledali rapsodiju poteza i igre. Uporna ekipa Mare uspjela je izjenačiti u posljednjih 5 minuta i pokazala se koncentriranija u raspucavanju. Da je bilo i obrnuto ne bi bilo nezasluženo.

Čestitke Paški i Kumu, pokazali su puno na ovom turniru i njihov dvoboj će, koji je na rasporedu večeras, kada se igra za 3. mjesto, sigurno biti prava malonogometna poslastica.

A večeras će se gledateljima predstaviti i “dica Močvare” u revijalnoj utakmici prije utakmice za 3. mjesto. Utakmice počinju u 21:00 sati, organizatori pozivaju sve da dođu u što većem broju jer “BIT ĆE TI ŽA’ AKO NE DOĐEŠ”

Sutra je na rasporedu veliko FINALE sa zbavnim programom i dodjelom nagrada LOPOČ, za najuspješnije pločanske sportaše i kolektive o čemu ćemo posebno pisati tokom dana i sutra.

VIDIMO SE U 21:00 SATI NA MOČVARI!

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci