Sport

“Ko to more platit 2018”: Paško i Mare kompletirali polufinaliste!

Jučer su na pločanskoj Močvari odigrana posljednja dva susreta četvrtfinala malonogometnog turnira “Ko to more platit” koji se igra u organizaciji Mjesnog odbora Ploče i Udruge malonogometnih amatera Grada Ploče.

Pred prepunim tribinama vidjeli smo dvije dijametralno suprotne utakmice u kojima postignuti sljedeći rezultati:

‘Ko to more platit 2018. – REZULTATI četvrtfinala – nedjelja, 29.07.2018.god.


Apartmani BONACA – Caffe bar PAŠKO 2 : 6
Caffe bar OTRIĆ SEOCI – Caffe bar MARE 0 : 1

U prvom dvoboju, sjajna ekipa caffe bara Paško, “pločanska dica s Močvare”, u potpunosti su nadigrali čvrstu i organiiranu ekipu iz Opuzena. 6 komada u mreži sigurno nisu očekivali, a malo tko je očekivao i momke iz Paške ovako daleko na turniru. Svaka čast!

Apartmani Bonaca

Druga utakmica ponudila je čvrst, tvrd, oku ne baš ugodan nogomet u kojem se bolje snašla ekipa Mare i sasvim zasluženo otišla među četiri najbolje ekipe ovogodišnjeg turnira. Momci iz Otrić Seoca su pokušavali uhvatiti zaostatak ali u rastrzanoj i nervoznoj utakmici, Mare je uspjela sačuvati prednost do samom kraja.

Večeras u na redu dvije poslastice, dva dvoboja starih rivala turnira. Ne bi izdvajali favorite, svi koji su došli do ove faze imaju se pravo nadati finalu.

Prije polufinalnih dvoboja, odigrat će se finale Kupa UMA Ploče u kojem će se sastati Vrgorka i Župa Bagalovići.

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci