Sport

“Ko to more platit 2018”: Kum deklasirao Olivu, Domić u zadnjoj sekundi za pobjedu Paške, Intimni rutinski

Sinoć su na pločanskoj Močvari odigrane tri utakmice malonogometnog turnira “Ko to more platit 2018” u organizaciji mjesnog odbora Ploče i Udruge malonogometnih amatera Grada Ploče.


Mnogobrojni gledatelji mogli su uživati u odličnim predstavama sa puno zgoditaka, dobrih akcija, poteza.

Postignuti su sljedeći rezultati:

Caffe bar TANKMONT – Konoba INTIMNI KUTAK 2:8
Caffe bar PAŠKO – Caffe bar MOČVARA 2:1
Pizzeria OLIVA – Caffe bar KUM 0:6

 

Ne možemo reći da smo iznenađeni ishodima ali jesmo konačnim omjerom primljenih i postignutih golova. Izdvajamo odličnu predstavu caffe bara Kum koji je deklasirao momke iz Olive, nije se očekivala tolika razlika.

Najneizvjesnije trenutke smo doživjeli u središnjoj utakmici između cb Paško i cb Močvara gdje je mladi Domić u doslovno posljednjoj sekundi susreta odličnim slobodnjakom donio vrijednu pobjedu svojoj momčadi.

Večeras su na rasporedu dvije utakmice, organizatori su uz malonogometne predstave za vas pripremili i izbor pića i hrane po vrlo popularnim cijenama. VIDIMO SE!

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci