Sport

Ko to more platit 2018: Gustirna lako preko Olive, Paško u velikoj borbi izbacio Teta Olgu!

Jučerašnjim utakmicama započeli su susreti “na ispadanje” tj, prvu dvoboji osmine finala malonogometnog turnira “Ko to more platit” koji se 11. put po redu igra na kultnoj pločanskoj Močvari. Organizatori su, vrijedi uvijek spomenuti, Mjesni odbor Ploče i Udruga malonogometnih amatera Grada Ploče.


Jučer su, dakle, postignuti sljedeći rezultati:

Pizzeria OLIVA – Pizzeria GUSTIRNA 1 : 5
Restaurant TETA OLGA Ture & Šele – Caffe bar PAŠKO 1 : 2

Dvije potpuno različite utakmice gdje u prvoj gotovo da i nije bilo rezultatske neizvjesnosti jer je Gustirna od samog početka diktirala tempo i kontrolirala rezultat. Momci iz Olive jednostavno nisu imali šanse pored raspoloženih momaka iz Gradca.

Drugi susret ponudio je tvrdu, neizvjesnu i dosta kvalitetnu utakmcu gdje su obje ekipe pokazale dobre obrane ali više koncentracije i spretnosti su na kraju pokazali momci caffe bara Paško i zasluženo prošli u četvrtfinale. Da je bio i obrnut rezultat ne bi bilo nezasluženo. Činjenica da je ekipa Teta Olge Ture&Šele uvijek bila u rezultatskom zaostatku, pokazuje da je cb Paško ipak pokazao više.

Večeras su na rasporedu još dvije utakmice osmine finala kako slijedi:

Dakle, dva vrlo zanimljiva dvoboja i nema bolje pozivnice nego da se vidimo na Močvari u 21:00 sati!

 

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci