Sport

“Ko to more platit 2018”: Danas na rasporedu čak tri utakmice

Jučer je nakon velikog slavlja koje su nam priredili naši reprezentativci nastavljen malonogometni turnir “Ko to more platit” koji se igra na pločanskoj Močvari u organizaciji mjesnog odbora Ploče i Udruge malonogometnih amatera Grada Ploče.

11. izdanje turnira ovaj tjedan hvata pravi zalet tako da nam predstoji par dana punih nogometnih poslastica. Donosimo raspored ovotjednih dvoboja:


Kaošto vidite, večerassu na rasporedu čak tri utakmice, a sinoć je odigrana jedna gdje su iskusniji momci iz ekipe Bonaca bili uspješniji od najmlađe ekipe turnira, Caffe bara Stablina.

Pizzeria BONACA – Caffe bar STABLINA 8 : 6

Organizatori pozivaju sve da im se večeras pridružite na Močvari, uživate u odličnim malonogometnim predstavama uz izuzetno popularne cijene ića i pića!

VIDIMO SE!

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci