Sport

Ko to more platit 2017: Vrhunske nogometne predstave na sve punijoj Močvari

Nakon pauze u subotu, sinoć su odigrane dvije vrhunske nogometne predstave malonogometnog turnira Ko to more platit 2017 na našoj Močvari, a koji se odigrava u sklopu Pločanskog ljeta 2017.

Sve brojniji gledatelji su mogli uživati u majstorijama poznatih pločanskih haklera, što se moglo i očekivati s obzirom na sastave momčadi u kojima su sve as do asa.


Prvo su na teren izašle ekipe Caffe bara Mare i Caffe bara Tropicana, dva osvajača turnira, dvije odlično izbalansirane visokokvalitetne ekipe koje nisu ni mogle pružiti ništa nego odličnu nogometnu predstavu. Utakmica je bila vrlo izjednačena, na momente i oštra ali sve u granicama fair playa.

Ipak su se na kraju pokazali s(p)retniji momci iz Mare koji su golom u posljednjim trenucima odnijeli pobjedu. Strijelci su bili Marko Musulin i Ante Kraljević, dok su je za Tropicanu gol postigao Ivan Marković.

Caffe bar Mare

Caffe bar Tropicana

Nakon njih na teren su izašle ekipe Restorana Marinero i Caffe bara Semafor. Još jedna vrhunska predstava sa odličnim akterima, vrhunskim potezima i maksimalnom neizvješnošću do samog kraja. Dobro poznata ekipa Semafora očekivano je preuzela inicijativu na početku susreta što je bilo i očekivano s obzirom na sastav (Primorac, Dabić, Romić, Mušan..) i imala 2 gola prednosti.

Ipak, kad se ostalo bez daha, mlađa i brža ekipa iz Gradca uspijela je anulirati zaostatak i iz par brzih kontri čak i dovesti pobjedu Semafora u pitanje. Mišljenja smo da je utakmica trajala malo duže da ne bi ostao nerješen rezultat.

Strijelci na ovoj odličnoj utkamici su bili Marin Romić i Danijel Dabić za Cb Semafor i Ivan Peko i Tomislav Batinović za Restoran Marinero.

Restoran Marinero

Caffe bar Semafor

Spomenimo da su oba susreta sudili Ljubo Ivanišević i Denis Giljević.

Večeras nas očekuju čak četiri utakmice šestog dana turnira! Vidimo se već u 20.00 sati!