Sport

Ko to more platit 2017: Večer remija

Sinoć je na pločanskom sportskom centru Močvara počeo jubilarni 10. po redu malonogometni humanitarni turnir Ko to more platit 2017.

Pred solidno popunjenim tribinama odigrane su dvije utakmice. Turnir su otvorile ekipe Konoba Jadran BAD i Caffe bar Zminjac Luka Ploče dd u 21.30 sati. U tvrdoj i kvalitetnoj utakmici nerješen rezultat je najrealniji ishod. Nismo vidjeli puno od igre koja se odvijala pretežno na sredini terena. Obje ekipe su podjednake kvalitete i podjelom bodova mogu biti zadovoljni i jedni i drugi.

Strijelci su bili mladi Marin Batur za Caffe bar Zminjac Luka Ploče dd u posljednim sekundama prvog dijela, dok je izjednačujući pogodak za Konobu Jadran BAD postigao Petar Marević iz slobodnog udarca nakon akumuliranih prekršaja.


Caffe bar Zminjac Luka Ploče dd

 

Konoba Jadran BAD

 

Nakon njih na teren su izašle ekipe Restoran Teta Olga Ture&Šele – Kavana grill Stara dama gdje su favorizirani momci iz Tete Olge naišli na tvrdu i discipliniranu ekipu Stare dame. Pomalo iznenađujući rezultat ako gledamo po igračkom kadru, ali tu kvalitetu je trebalo pokazati i na terenu.

Restoran Teta Olga je, očekivano, bolje ušla u utakmicu i imala vodstvo od 2:0 pogotcima Marija Zmijarevića i mladog Domagoja Domića. No, momčad Stare dame je pritiskom u drugom dijelu dostigla velikih 2 gola prednosti i utakmica je završila realnim remijem. Strijelci su bili Marko Ćavar i Mateo Popaj. Spomenimo da je ekipa Teta Olge igrala bez ijedne izmjene.

Kavana grill Stara dama

 

Restoran Teta Olga Ture&Šele

Večeras su na rasporedu tri utakmice s početkom u 20.30 sati.