Sport

Ko to more platit 2017.: Trijumf Tropicane, velika nogometna noć na Močvari!

Sinoć je na dupkom punoj Močvari završeno 10. jubilarno izdanje humanitarnog malonogometnog turnira Ko to more platit 2017. u organizaciji Mjesnog odbora Ploče i UMA Ploče, a koje se odigravalo u sklopu Pločanskog ljeta!

Bila je to velika nogometna večer na mitskoj Močvari. Trijumf dobrih vibracija, ugodnog druženja naših sugrađana i njihovih gostiju, vrhunskih nogometnih predstava, spektakularnih scena, dječje igre i smijeha.. svega onoga šta jedno ljeto mora sadržavati, a naše pločansko ga je sinoć imalo napretek.

Nećemo vas puno gnjaviti statistikama, ovih ćemo dana kada skupimo sve fotografije objaviti veliku foto galeriju ali spomenut ćemo da je finalna utakmica bila upravo onakva kakvom se i očekivala. Tvrda, muška igra, sa dobrim obranama, discipliniranom igrom..


Caffe bar Tropicana – osvajač turnira

Rezultat je na kraju bio nerješen bez pogodaka i pobjednika smo dobili nakon izvođenja kaznenih udaraca. Branitelj naslova caffe bar Tropicana bila je s(p)retniji izvođač i po treći put u 10 godina turnira podigla pobjednički pehar! Respekt!

CB Kum – drugoplasirana ekipa

Čestitamo pobjednicima, čestitamo i organizatorima na odlično odrađenom poslu. Ovaj turnir je već postao pločanski brend upravo zahvaljujući svim dosadašnjim organizatorima.

Čestitamo i svim ostalima koji su na neki način doprinjeli da Ploče budu malonogometni centar u protekla 2-3 tjedna.

3.mjesto Apartmani BONACA

Najbolji igrač ‘Ko to more platit 2017. ROMEO ŠUNJIĆ ROKI (Caffe bar Tropicana)

 

Najbolji vratar MATEO VLATKOVIĆ (Caffe bar Tropicana)

 

Najbolji mladi igrač do 17 godina i najbolji strijelac turnira s 7 pogodaka VLATKO FRANIĆ

(Apartmani Bonaca)

 

Jedini igrač s 3 titule pobjednika malonogometnog turnira ‘Ko to more platit
ANTONIO VUČKOVIĆ (Caffe bar Tropicana)