Sport

Ko to more platit 2017: Prava nogometna večer

Sinoć su na pločanskoj Močvari odigrane dvije utakmice malonogometnog turnira Ko to more platit 2017 koji se odigrava u sklopu Pločanskog ljeta.

Treća noć turnira donijela je dvije odlične nogometne predstave gdje su pločanski nogometni zaljubljenici mogli uživati u dobrim akcijama, potezima.. svemu onome što mali nogomet čini tako posebnim.

Prva utakmica je odigrana između ekipa Restaurant Teta Olga Ture&Šele i Diskonta pića Poskok gdje je ekipa Poskoka deklasirana od strane puno jačih i kvalitetnijih protivnika. Bilo je to i očekivano s obzirom kada se pogleda igrački kadar s kojim raspolažu obje ekipe. Teta Olga je godinama već jedna od najkvalitetnijih ekipa i puna mreža Poskoka nije iznenađenje.


Sedam golova za Teta Olgu postigli su Leo Štrbić 2X, Marin Mateljak 2X, Marijo Zmijarević, Goran Barbir 2X, dok je počasni gol za Poskok bio djelo Ivana Vidakovića.

Diskont pića Poskok

Druga i posljednja utakmica treće večeri bio je dvoboj starih malonogometnih znalaca, pravih haklera. Sastale su se ekipe Caffe bara Kum i Hotela Riva Brist. Očekivao se tvrd i neizvjestan dvoboj i to se i dobilo. Na kraju je neriješen ishod možda i najpravedniji.

U 1:1 utakmici, strijelci su bili Ivan Markić za Kum i jedan od najiskusnijih (i najboljih pločanskih malonogometnih viruoza) igrača na terenu, Boris Malić Šure za Hotel Rivu.

Hotel Riva

Caffe bar Kum

 

Večeras nas, prije jednodnevne pauze u subotu, očekuju čak tri dvoboja. Početak prve utakmice je u 20:30, a otvaraju Apartmani Bonaca i Caffe bar Lav.

Vidimo se!

 

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci