Sport

Ko to more platit 2017: Ljubav je na Močvari!

Sinoć su odigrane nove tri utakmice prvog kola malonogometnog humanitarnog turnira Ko to more platit 2017.  gdje smo dobili i prvog pobjednika na turniru. To je kvalitetna ekipa Lacusa koja je u vrlo zanimljivom dvoboju, punom dobrih akcija i poteza, pobjedila gračku momčad Restaurant Naše malo misto.

Gračani su se pokazali kao žilav protivnik iako početak utakmice nije tako pokazivao. Na kraju je ipak Lacus potvrdio kvalitetu i pobjedio golom razlike. Strijelci su bili Dragan Brečić, Vedran Raguž, Ante Mihaljević, dok se kod Našeg malog mista posebno istakao Ivan Stipić s dva pogotka.


Caffe bar Lacus

 

Restaurant Naše malo misto

Da je ljubav zaista na Močvari pokazala je i druga utakmica večeri gdje su se sastale ekipe Fulina i Beach bara Salix. U više nego revijalno – zabavnom tonu, uz upečatljiv ulazak na teren, momčad Andre Bogunovića Capitana iznenadila je dobro poznatu ekipu Fulina i odnijela uvjerljivu pobjedu. Sve je bilo popraćeno i kamerama RTL televizije kao dio televizijskog showa Ljubav je na selu.

Organizatori turnira su naravno iskoristili ovu priliku da se turnir još više medijski eksponira i široj javnosti.

U možda najlošijoj utakmci u ova dva dana, pobjedila je ekipa Salixa pogotcima Anđela Šetke i Tonija Jerkovića.

Beach bar Salix

 

Restaurant Fulin

Treća utakmica večeri donijela je sraz dvije mlade ekipe Paške i Lava. Vrlo dobra utakmica, puna trke, akcija, dobrih haklerskih poteza, pokazala se kao najboljom sinoćnjeg izdanja turnira. Momčad caffe bara Paške pokazala je do sad možda najviše od svih predstavljenih ekipa i bit će vrlo zanimljivo vidjeti kako će se nositi za malo težim i iskusnijim ekipama nego što je to sinoć bila ekipa caffe bara Lav.

Vidjeli smo opet pet pogodaka, a strijelci su bili Ante Musulin, Marin Oršulić, Marko Ivanković, Marko Šunjić za cb Paško, dok je počasni pogodak za cb Lav postigao Ivan Radonić.

Caffe bar Paško

 

Caffe bar Lav

 

Večeras nas očekuje treća večer sve uzbudljivijeg i posjećenijeg najpoznatijeg turnira u ovom dijelu Dalmacije! Vidimo se!

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci