Sport

Ko to more platit 2017: Gledali smo ljepoticu turnira

Sinoć je odigran sedmi dan humanitranog malonogometnog turnira Ko to more platit 2017 u organizaciji UMA Ploče i Mjesnog odbora Ploče u sklopu Pločanskog ljeta 2017, koji se odigrava na našoj Močvari.

Gledali smo tri izvrsne utakmice među kojima je jedna bila posebno kvalitetna i zanimljiva, možemo reći i ljepotica dosadašnjeg dijela turnira. Radi se o utakmici između Caffe bara Kum i Apartmana Bonaca gdje su akteri pokazali svu ljepotu malonogometnog loptanja.

Posebno se svidila mlada ekipa Bonace koja je u prvom dijelu u potpunosti deklasirala dobro poznatu, i vrlo kvalitetnu ekipu Kuma. Visoki tempo utakmice kao da je iznenadio Kum i Bonaca je već vodila 3:0. Moramo priznati da je i božica Fortuna umješala svoje prste (stativa i prečka Krstičevića), ali sreća prati hrabre. Stisnuo je Kum u drugom dijelu, preuzeo inicijativu, došao do gola zaostatka ali nije bilo dovoljno vremena.


Na kraju je završilo 3:2 za odličnu ekipu Bonace ali čestitke za oba tima na odličnoj nogometnoj predstavi!

Prije njih na teren su izašli Caffe bar Zminjac Luka Ploče dd i Beach bar Salix gdje je ekipa Zminjca bez većih problema svladala ekipu sa Baćinskih jezera uz dva gola Vrnoge. Spomenimo počasni gol Salixa kao pravu malu majstoriju Dominka Beidenegla Moke. Rezultat je na kraju bio visokih 5:1 za Zminjac Luka Ploče.

Zanimljiv nogometni dan zaključile su dvije konobe – ekipe Konobe Intimni kutak i Konobe BAD Jadran. Dok je bilo snage u nogama (i plućima!) Intmni momci su bili ‘au pair’ sa bržom i jačom ekipom Jadrana. Na poluvremenu su čak i vodili 2:1 ali na kraju su ipak ostali bez snage što je ekipa iz Pojezerja i iskoristila. Završilo je rezultatom 5:2 za BAD Jadran.

Večeras su na redu čak četiri utakmice. Prva je na redu u 20:00 sati. Vidimo se!

Malo fotografja sa 6. dana natjecanja: