Sport

Klub obaranja ruke Plamen, Ploče: Grade trebamo prostor!

KOR Plamen iz Ploča koji je osnovan 2021. godine traži od Grada Ploča pomoć u pronalasku prostora za treniranje. Iz kluba kažu kako su već imali kontakte s gradom i kako im je rečeno da će dobiti prostor no tu je sve stalo. Kako postoji više zainteresiranih za treniranje jednostavno u prostoru mladog viceprvaka Marka Dropulića jednostavno je premalo prostora, a i postoje specifične vježbe koje se ne mogu odraditi u svakoj teretani.

Obaranje ruke je mlad sport koji se brzo razvija i Plamen je u mogućnosti ostvariti velike rezultate ako im se pomogne. Iz KOR Plamena ovim putem mole Grad Ploče, koji ujedno predstavljaju na državnim natjecanjima, da im pronađu prostor kako bi ostvarili što bolji rezultat!


Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci