Sport

KK Ploče sudjelovao je na Memorijalnom košarkaškom turniru “Zlatan Obad” u Neumu

Naša košarkaška ekipa imala je privilegiju sudjelovati na prestižnom Memorijalnom košarkaškom turniru “Zlatan Obad” u Neumu. Ovaj turnir, posvećen Zlatanu Obadu, okupio je šest ekipa.


Unatoč tome što nismo uspjeli proći skupinu, ponosno možemo reći da smo se borili s velikim srcem i pružili dostojan otpor iskusnim ekipama koje već dugi niz godina igraju izvanredno. Turnir je bio podijeljen u dvije grupe, a mi smo se natjecali u Grupi A zajedno s ekipama ŠK Neum i KK Konjic. Grupa B činile su ekipe ŠK Zrinjski Mostar, KK Leotar Trebinje i HKK Brotnjo Čitluk.

Svaka utakmica donijela je uzbuđenje, strast i priliku za naše mlade igrače da se pokažu u ovom izazovnom okruženju. Iako nismo uspjeli osvojiti put do finala, želimo izraziti iskrenu zahvalu domaćinima ovog turnira na pozivu i prilici da sudjelujemo. Ovakvi turniri pružaju neprocjenjivo iskustvo našim mladim igračima, gdje se mogu mjeriti s protivnicima različitih stilova i razina iskustva. To je vrijedan korak prema razvoju i sazrijevanju naših mladih sportaša, a sigurni smo da će iz ovih iskustava izaći kao bolji i iskusniji igrači.

Nastup na Memorijalnom košarkaškom turniru “Zlatan Obad” bio je poseban trenutak za našu ekipu, a cijeli tim želi se zahvaliti Jozi Rajiću, na neumornoj podršci i vodstvu tijekom ovog izazovnog natjecanja. Ovo je samo početak našeg sportskog puta, i s radošću gledamo prema budućim natjecanjima i izazovima koji će nam pomoći rasti kao igrači i kao tim.

Želimo zahvaliti domaćinu za besprijekornu organizaciju turnira i čestitati ekipi KK Leotar na zasluženom trofeju.

Rezultati:

ŠK Neum 38-20 KK Ploče
HKK Brotnjo 7-31 ŠK Zrinjski
KK Konjic 22- 17 KK Ploče
KK Leotar 32-24 ŠK Zrinjski
KKneum 31-14 KK Konjic
HKK Brotnjo 9-78 KK Leotar

Za 5.mjesto:
KK Ploče 14-17 HKK Brotnjo

Za 3.mjesto:
KK Konjic 19-41 ŠK Zrinjski

Finale:
KK Neum 19-46 KK Leotar

Tekst i fotografije: KK Ploče

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci