Sport

KK PLOČE Impresivan početak sezone

Nova era Škole Košarke u našem klubu započela s velikim uspjehom! Jučer, 11. rujna, naša škola košarke otvorila je svoja vrata za nove i stare ljubitelje ovog prekrasnog sporta, a odaziv je bio više nego očekivan.

Nakon što je ljetos formirana nova uprava kluba, s velikim entuzijazmom smo krenuli prema novim izazovima. Rezultat našeg rada vidimo već na samom početku sezone škole košarke, gdje smo okupili čak 42 talentirane djece koja žele naučiti tajne ovog sporta. Upravo zbog toga već od srijede 13.09. krećemo sa radom u grupama kako bi dodatno unaprijedili kvalitetu naših treninga i omogućili više individualiziranog pristupa svakom djetetu.

Na samom početku treninga roditelji su dobili prijavnice koje su ispunili, pokazujući svoju podršku i povjerenje u naš klub.


Ono što nas čini posebnima jest naš trenerski tim. Naša škola košarke ima privilegiju raditi s iskusnim trenerima koji su bivši košarkaši, osvajači mnogih medalja širom Hrvatske. Ivan Marić i Marin Marinović, naši treneri, imaju bogato iskustvo i znanje koje prenose na našu djecu. Njihovi uspjesi na terenu govore sami za sebe, a s ponosom imamo priliku imati ih kao mentore za naše mlade igrače.

Ovaj početak sezone obećava sjajnu budućnost za Klub Košarke Ploče, a svaki dan donosi nove izazove i mogućnosti za napredak. Radujemo se što ćemo zajedno s vama svjedočiti rastu naše škole košarke i uspjesima naših mladih igrača.

Hvala vam na podršci i vjeri u naš klub, i zajedno ćemo stvarati sjajnu budućnost za košarku u Pločama.

S poštovanjem,

Uprava Kluba Košarke Ploče

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci