Sport

KARATE: Uspješna organizacija domaćina, Bar ponovio uspjeh od prošle godine; Porto Toleru 14 medalja

karate by feral.com.hr

U organizaciji karate kluba Porto Tolero u Domu športova u Pločama održan je 3. Međunarodni karate turnir “Ploče Open 2014”, na kojem je sudjelovalo preko 500 karataša i karatašica iz 43 kluba Hrvatske, BiH i Crne Gore. Karataši Bara ponovili su uspjeh iz prošle godine i najviša priznanja te veliki pobjednički pehar odnijeli s ušća Neretve u Crnu Goru. U sveukupnom poretku drugi u ekipnoj konkurenciji su bili karataši Međugorja iz susjedne Bosne i Hercegovine, dok su treće mjesto osvojili karataši Jadrana iz Splita.


Na vrlo jakom i dobro organiziranom turniru gdje sve pohvale treba odati domaćinu organizatoru turnira, vrijedno je spomenuti da su karataši Porto Tolera osvojili 14 vrijednih medalja, od čega 5 zlatnih, 5 srebrnih i 4 brončane. Zlatne medalje u svojim kategorijama osvojili su Anamarija Maršić, Borna Petrović, Luka Dropuljić, Luka Vidojević i Marina Štrbić. Do srebrnih medalja došli su Lina Šutić, Frano Dropuljić, Anamarija Maršić, Roko Gradac i Renato Žderić, dok su brončane medalje osvojili Luka Dropuljić, Lara Jovanović, Mia Grubiša i Roko Gradac.

Pripremio: Sana
Foto: feral.com.hr

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci