Sport

Karate – Porto Toleru 13 medalja

U velikoj dvorani Doma športova u Pločama održano je službeno prvenstvo Dalmacije u karateu za sve uzrasne kategorije u katama i borbama na kojem je sudjelovalo preko 250 natjecatelja iz 16 dalmatinskih klubova. Domaćin i ujedno organizator prvenstva je karate klub Porto Tolero koji je i na samom natjecanju pokazao zavidno poznavanje ovoga borilačkog sporta te su osvojili ukupno 13 medalja, od toga su 3 zlatne osvojili u kategoriji kadeta: Borna Petrović, te dvije medalje Anamarija Maršić u kategorijama mlađih kadetkinja i mlađih učenica. Srebrne medalje su osvojili Lina Šutić i Borja Šutić, dok su 8 brončanih medalja osvojili Sara Štrbić, Frano Dropuljić, Ana Sinković, Lina Šutić, Lorena Štula, Lovre Gradac, Kata Šunjić, te ekipno učenici(Luka Dropuljić, Roko Gradac, Frano Dropuljić i Bruno Šutić.


– Zadovoljan sam natjecanjem i osvojenim medaljama, a sve ukupni dojam je da sa malo više truda i rada možemo puno toga napraviti. Impresivno je bilo vidjeti veliki broj roditelja od djece koja su se natjecala kao i veliki broj gledatelji koju su bodrili ove mlade nadarene karataše, zaključio je Jerko Srzentić – organizator i trener karate kluba Porto Tolero.

Pripremio i slikao: Sana

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci