Sport

Karate klub Porto Tolero s 25. Croatia Grand Prixa vratio se s jednom medaljom

U Samoboru je organiziran 25. Croatia Grand Prix u karateu, koji je jedan od najvećih i najmasovnijih turnira u Europi, a koji je ove godine uspio okupiti predstavnike 23 države Europe i svijeta s preko 1800 natjecatelja iz 207 klubova.

Na ovom velikom natjecanju nastupio je i karate klub Porto Tolero iz Ploča s dva natjecatelja. Mladi Borna Petrović u kategoriji kadeta do 70 kg, u konkurenciji 32 natjecatelja osvojio je odlično 3. mjesto i brončanu medalju. Do medalje je stigao pobjedom u prve tri borbe, u kojima je redom pobijedio predstavnike iz Srbije, Slovenije i Italije, a u polufinalu je izgubio od Makedonca, dok je za treće mjesto pobjedio natjecatelja iz Slovačke.

Dobar nastup na natjecanju odradila je i Rebeka Talajić u kategoriji za juniorke preko 59 kg, u konkurenciji 37 natjecateljica. U prvom kolu pobijedila je uvjerljivo Slovenku, dok je u drugom kolu izgubila od predstavnice Bugarske te nije uspjela doći do medalje.


– Zadovoljan sam nastupom naših predstavnika i jednom medaljom, ovo je još jedan uspjeh našeg kluba i samog rada u njemu, rekao je trener Jerko Srzentić.

Pripremio: Sana

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci