Sport

KAPETANI „POTOPILI” GUSARE: Iz Orebića praznih ruku

Derbi starih suparnika na orebićkoj Trstenici završio je pobjedom domaćina. Pelješki kapetani „potopili” su kominske gusare rezultatom 2:0.

Žuti s Pržine otišli su na ovo nadmetanje oslabljeni, u svakom poluvremenu primili su po jedan pogodak, a na drugoj strani nisu uspjeli zatresti mrežu Primića. Gusar je ostao na učinku od 10 bodova i nalazi se na 8. mjestu, Orebić je šestom pobjedom skočio na 4. mjesto i s 27 pogodaka najefikasnija je momčad lige.


U samoj završnici prvog dijela, prije odlaska na veliki odmor, vodstvo domaćinu donio je u 41.minuti najmlađi igrač na terenu, 17 – godišnji Nikola Čepo. Konačni rezultat susreta postavljen je u 72.minuti iz jedanaesterca, a pogodio je Ivan Kordić, prvi topnik lige. Njegov je to 14 ovosezonski pogodak.

Do odlaska na zimsku stanku Gusar će odigrati dva susreta, oba na svojoj Pržini. U posljednjem jesenskom kolu, 11.kolu, ugostit će prve susjede Maestral iz Krvavca, a zatim bi trebao u Komin stići velolučki Hajduk 1932 na odgođeni susret 9.kola.

Naravno, žuti očekuju puni plijen protiv oba suparnika.

REZULTATI 10.KOLA 1 ŽNL DN: Maestral – Žrnovo 4:0, Konavljanin – Jadran Smokvica 1:1, Slaven – Župa dubrovačka 1:1, Metković – Sokol 2:1, Hajduk 1932 – Croatia 0:1, Orebić – Gusar 2:0. (jv)

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci