Sport

Kako je to vidio naš Pego: Jadran izgubio, al’ pobijedio!

Eh, mislim da objektivno pričati o Jadranovoj utakmici za 1/4 finala nije moguće. Subjektivno, ali opet objektivno, pokrao nas sudac i to evidentno.

Svirao tako on svaki kontakt igračima Jadrana, a domaćinu ništa. Domaćin da je šakom opalio nekog od naših, sudac u prvih 20 minuta ne bi svirao da mu je to zadnje na svijetu. No, nema veze. Jadran je, kao što svi znaju, izgubio 4-2, ali osjećaj nakon utakmice je bio kao da su osvojili Rabuzinovo sunce.

Prije svega, pohvala ekipi koja se organizirala da dođe u malo mjestašce nedaleko od Zagreba, a najviše Institutu za promicanje i razvoj doline Neretve, koji je započeo organiziranu akciju. Bilo nas je stotinjak, cijelu utakmicu smo nadglasavali domaćina i vjerujem da je svim igračima bio osjećaj kao da igraju doma, a ne u gostima.


Nakon što su se Jadranaši naprimali i nadavali golova i nakon što se pronanalizirala utakmica od strane svake osobe na tribini, nije se stalo s pjesmom i navijanjem. Otišlo se u Malo gospodarstvo Kolarić u organizaciji Instituta za promicanje i razvoj doline Neretve, gdje se održala zabava za igrače, stožer, navijače, simpatizere.

Slavilo se, ponavljam, kao da Jadran nije izgubio. Ionako nema veze što se izgubilo, nije to na kraju bilo ni toliko bitno. Jadran je napravio povijesni uspjeh, nije se osramotio od kluba koji redovito igra najmanje 1/16 finala kupa. Naprotiv, držali su se dobro i namučili domaćina.

Momci, glave gore i bit će bolje!

Predrag Kežić Pego, 

1/3 portala ploče online