Sport

Kajak i kanu: Pločanin Matko Glamuzina postao dvostruki viceprvak države!

Nakon dvodnevnih natjecanja završeno je pojedinačno i ekipno prvenstvo Republike Hrvatske u kajaku i kanuu na mirnim vodama za seniore i juniore.

Odličan nastup imao je i Pločanin Matko Glamuzina koji je postao dvostruki viceprvak države!

– Na državnom prvenstvu Hrvatske u kajaku i kanuu na  mirnim vodama koje se održalo na zagrebačkom Jarunu od 01. – 03.08 sam sa svojim partnerima Matijom Burišom, Nikolom Jurićem i Nikicom Ljubekom osvojio dvije srebrne medalje u disciplinama c-4 200 i c-4 500 m te tako postao dvostruki vice prvak države.


Ostvario sam san da zaveslam skupa sa svojim trenerom Nikicom Ljubekom od kojeg sam naučio sve što znam i od kojeg još puno moram učiti.

Uspjeh uvelike i dugujem svojoj cijeloj obitelji, djevojci Maji i prijateljima i kumi Romani kao i svom drugom treneru Aleksandru Saši Kneževiću i cijeloj ekipi Kajak kanu kluba Matija Ljubek koji su me lijepo prihvatili i pomogli mi da što više napredujem. S uzbuđenjem čekam početak priprema za novu sezonu – izjavio je za naš portal Matko Glamuzina, dvostruki viceprvak države!

Čestitamo!

 

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci