Sport

Jurica Bajić trener Jadrana LP!

Nakon što je Pavo Mustapić dao ostavku,a Ante Marinović privremeno vodio prvu ekipu, uprava je prionula poslu i na mjesto prvog trenera angažirala Juricu Bajića.

Bajić je između ostalog vodio RNK Split, Neretvanac, Zmaja M tako da dobro poznaje dalmatinski nogomet. Danas je već vodio prvi trening na kojem je upoznao igrače.

Mi mu želimo puno uspjeha u radu s našim Jadranom!


Jadran LP

Opširnije priopćenje prenosimo u cijelosti:
Makaranin Jure Bajić, koji je trener bio prvoligaša Splita, u dva navrata makarskog Zmaja i opuzenskog Neretvanca, novi trener je Pločanskog trećeligaša. Pripreme je s Plavima odradio trener Pavo Mustapić i nakon odigrana četiri kola, u kojima Jadranu LP nije išlo najbolje, iz privatnog razloga neočekivao je podnio ostavku, koju je uprava prihvatila. Na upražnjeno mjesto brzo se reagiralo te privremeno su čelnici kluba na užarenu stolicu odlučili postaviti Antu Marinovića. Budući da se Marinović izjasnio kako nema namjeru ostati na klupi već samo pomoći klubu u kojem je ponikao i već bio trener prve momčadi, uprava se dala u potragu za dugoročnijim rješenjem. Momčad je tako Ante Marinović vodio samo tri naredna kola, a od utorka ga je naslijedio Jure Bajić, koji je preuzeo momčad do kraja jesenskog dijela prvenstva.

Zanimljivo da je Pločanima u samo osam odigranih kola ovo treći trener, a sa slabim učinkom, pogotovo kod kuće gdje su od četiri utakmice samo jednom upisali tri boda.

Pripremio: Sana