Sport

Jure Vukojević odgovara Hrvoju Vejiću

Gospodinu Hrvoju Vejiću kojega cijenim kao iznimno uspješnog sportaša i s kim sam više nego dobro surađivao godinama mogu samo kratko odgovoriti i ponoviti ono što je urednik portala napisao u tekstu na koji se on osvrće a to je da sami čitatelji procijene koji su pravi razlozi zabrane komunikacije članovima NK Jadran LP sa mnom.

Samo ću naglasiti da nisam član niti jedne stranke niti politički aktivist te da nisam spominjao niti jednu stranku da mi radi iza leđa. Pomnije čitanje samog odgovora gospodina Vejića ukazuje na niz proturječnosti i otkriva prave razloge zabrane mog pristupa prostorijama Jadrana LP. Nogometašima Jadrana LP želim puno uspjeha na terenu i brz povratak u 3 HNL – jug.

S poštovanjem,


Jurica Vukojević

Napominjemo da uredništvo portala ne zauzima niti jednu stranu u ovom nesporazumu. Imamo odličnu suradnju kako sa Hrvojem Vejićem tako i sa našim stalnim suradnikom Juricom Vukojevićem. Kao portal koji je otvoren za sve naše građane u iskazivanju svog mišljenja, ustupamo svoj medijski prostor dok je god to u granicama tolerantncije i argumentirane rasprave.