Sport

Juniori MNK Porto Tolero i FC Split Tommy bez pobjednika

MNK PORTO TOLERO – FC SPLIT TOMMY 1:1 (1:1)

U 2. kolu doigravanja za naslov prvaka Dalmacije i odlazak na juniorsku završnicu u futsalu, MNK Porto Tolero i FC Split Tommy odigrali su neodlučeno rezultatom 1:1. Za domaćine je zabio Karlo Šunjić, dok je za goste zabio Toni Filipović.

Iako znatno oslabljeni, Pločani su odigrali jako dobru utakmicu protiv vršnjaka iz Splita. Samo 6 igrača je nastupilo za MNK Porto Tolero, dok je gostiju iz Splita došlo čak 12. Sjajna obrana kod obje strane nije dopuštala ikakve prilike, a gosti iz prve prave prilike u 9. minuti dolaze do vodstva. Filipović je dobio loptu uz liniju i postigao gol kroz noge istrčalom Kežiću. Nije se dugo čekalo na odgovor domaćina. Samo minutu poslije, Kežić šalje dugu loptu prema Šunjiću koji fantastičnim udarcem u letu vraća susret u neizvjesnost. Nakon postignutog gola domaćini su stisnuli goste iz Splita koji su par puta iz kontre pokušali vratiti prednost, no Kežić sjajnim intervencijama ne dopušta pogodak.


U drugom poluvremenu uglavnom Porto prijeti dok se gosti baziraju na obranu i pokušaje iz kontri. Iz kornera u 25. minuti, Domić pronalazi Barbira koji puca, no lopta pogađa gostujućeg igrača i odlazi pokraj stative. Poslije toga prijete Domić i Šunjić, no rezultat ostaje isti. Mogli su gosti u posljednjoj minuti doći do sva tri boda, no pravovremeni izlazak Kežića to ne dopušta. Na kraju i jedni i drugi mogu biti zadovoljni rezultatom.

U sljedećem kolu MNK Porto Tolero je slobodan, dok će FC Split Tommy ugostiti MNK Kijevo. Nakon dva kola Porto je prvi sa 4 boda, dok FC Split Tommy ima 1 bod, a MNK Kijevo 0 bodova uz utakmicu manje. U 4. kolu MNK Porto Tolero će u nedjelju 13. ožujka u 20:00 sati ugostiti MNK Kijevo.

Vrsta utakmice: Doigravanje
Kolo: 2.
Datum: 6.3.2016.
Vrijeme: 10:00
Dvorana: Dom Športova,Ploče
Broj gledatelja: 50

MNK Porto Tolero: Ivo Kežić, Zvone Barbir, Ante Batinović, Tomislav Domić, Matko Šunjić, Karlo Šunjić

FC Split Tommy: Luka Pavlović, Toni Filipović, Mateo Špar, Josip Jakovljević, Ante Moro, Toni Kirevski, Viktor Ivan Goreta, Ivan Baran, Ecio Jurjević, Filip Kosor, Karlo Kovacić, Toni Kristić

Strijelci: 0:1 Filipović (9. min), 1:1 K. Šunjić (10. min)

Akumulirani prekršaji: MNK Porto Tolero 1 (0+1); FC Split Tommy 3 (1+2)

Žuti karton: FC Split Tommy: Jakovljević (35. min)

Tekst i foto: www.mnkportotolero.hr

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci