Sport

Juniori MNK Porto Tolera deklasirali MNK Novo Vrijeme!

Juniori Porto Tolera upisali su novu pobjedu prvenstvenu pobjedu protiv Novog Vremena iz Makarske s rezultatom 8:1! Strijelci za domaćine su bili Ante Musulin (5), Zvone Barbir (2) i Ante Batinović (1).

Pločani su kao i protiv Square-a u utakmicu ušli čvrsto i nisu davali puno šansi gostima iz Makarske. Već u 1.minuti domaćini dolaze do vodstva. Barbir je povukao kontru i pronašao Musulina koji zabija za 1:0.Nije se dugo čekalo na novi pogodak domaćina. U 3.minuti Porto je izborio aut na desnoj strani,te nakon kratke kombinacije s Batinovićem,Barbir pogađa za 2:0. Nakon toga,gosti imaju svoje šanse,no Kežić s par intervencija ne dopušta gostima smanjenje vodstva.U 11.minuti Musulin odigrava dupli pas s Barbirom koji lijevom nogom pogađa za 3:0. Nakon greške gostiju u napadu,Musulin je presjekao loptu,sjurio se prema Gujinoviću i zabio za 4:0 s kojim se otišlo na poluvrijeme.

U drugom poluvremenu slična priča kao i u prvom. Nakon kombinacije s Musulinom,Batinović u 25.minuti povećava vodstvo Pločana na 5:0! Makarani u 26.minuti koriste neozbiljnost Pločana te Gudelj lažnjakom prelazi Kežića i zabija za 5:1. U 31.minuti Musulin sjajnim lobom matira Gujinovića za 6:1.Do kraja susreta Musulin zabija još dva pogotka. Jedan poslije kombinacije s Barbirom,a drugi poslije kombinacije s Batinovićem. Pločani su s ovom pobjedom izbili na vrh ljestvice,a sljedeća utakmica im je na rasporedu već u srijedu 23.prosinca kada gostuju u Metkoviću.


MNK PORTO TOLERO-MNK NOVO VRIJEME 8:1 (4:0)

Vrsta utakmice: Prvenstvena
Kolo: 2.
Datum: 19.12.2015.
Vrijeme: 11:00h
Dvorana: Dom športova Ploča

Porto Tolero: Ivo Kežić,Tomislav Domić,Ante Batinović,Zvone Barbir,Ante Musulin,Matko Šunjić,Marin Zdovc,Karlo Šunjić,Tomislav Markić

Novo Vrijeme:Nikola Gujinović,Simon Divić,Boris Vuković,Duje Glavina,Josip Herceg,Mirko Karušić,Ivan Gudelj,Vinko Nižetić,Antonio Šitum,Antonio Šerar

Strijelci: 1:0 Musulin(1.min),2:0 Barbir(3.min),3:0 Barbir(11.min),4:0 Musulin(17.min),5:0 Batinović(25.min),5:1 Gudelj(26.min),6:1 Musulin(31.min),7:1 Musulin(34.min),8:1 Musulin(35.min)

Akumulirani prekršaji: Porto Tolero 6 (5+1); Novo Vrijeme 3 (1+2)