Sport

JUNIORI HAJDUKA TESTIRAJU JADRANAŠE: Trening susret sutra na pomoćnom Jadranovom

Sutra (subota) s početkom u 14 sati jesenski prvak 3 HNL-jug Jadran LP odigrat će trening susret protiv juniorske momčadi splitskog Hajduka. Igrat će se na pomoćnom igralištu s umjetnom travom, a jadranašima trenera Marija Oršulića bit će ovo prvi ogled u pripremnom razdoblju.

Inače, još uvijek nije poznat početak proljetnog nastavka natjecanja trećeligaške konkurencije. Više će se znati u ponedjeljak, 22.veljače, prema nekim informacijama sve bi trebalo krenuti 27.veljače susretima odgođenog 17.kola. Jadran LP je slobodan u tom kolu.

Juniori Hajduka vodeća su momčad junirske prve lige, imaju bod više od Dinama i utakmicu manje. Kao prvaci Hrvatske već su gostovali u Pločama 13.kolovoza 2011.godine kada im je trener bio Mišo Krstičević, a vođa puta Stipe Andrijašević, otac Franka Andrijaševića. Rezultat tog susreta bio je 3:3, a sudio je Mišo Krstičević mlađi. (jv)


Juniori Hajduka u Pločama 13.08.2011.

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci