Sport

Još jedan dan do utakmice generacije: Jadranaši krenuli put Zagreba

Jutros u 7.30 sati ekspedicija od 30-tak ljudi je krenula na put prema Zagrebu gdje će se prespavati uoči sutrašnje utakmice Hrvatskog nogometnog kupa.


Prenosimo tekst sa službenih stranica NK Jadran Luka Ploče:

Po dolasku u Zagreb dečki će odraditi popodnevni trening na stadionu NK Trnje, a ovim putem im se želimo zahvaliti što su nam ustupili igralište.
Sutra ujutro je predviđen polazak za Mladinu (Jastrebarsko) gdje će se odigrati utakmica osmine finala Hrvatskog nogometnog kupa protiv Vinogradara.

Vinogradar je odlična ekipa, godinama drže primat u 3.HNL Zapad, a ekipa im je sastavljena od nekoliko prvoligaških igrača. No, igra se jedna utakmica, u 90 minuta je sve moguće i svakako će Jadranaši tražiti svoju šansu za prolaz.

Bez obzira kako utakmica završila, sam ulazak među 16 najboljih ekipa u državi je ogroman uspjeh.

Jadranaši će sigurno imati i podršku navijača što iz Ploča, što iz Zagreba. Nakon utakmice je predviđeno druženje svih Pločana i Neretvana koje organizira Institut za promicanje i razvoj doline Neretve, a održat će se u restoranu Malo gospodarstvo Kolarić.

Veliko hvala i organizatorima tog druženja što će se i na taj način obilježiti ovaj događaj koji će ostati upisan u Jadranovoj skoro 60-godišnjoj povijesti.
Hvala Turističkoj zajednici grada Ploča, Udruženju obrtnika, koji poslali prigodne darove koje ćemo uručiti ljudima u Jastrebarskom.

Hvala dobrim ljudima, bivšim igračima Jadrana koji su omogućili bezbrižno putovanje, hranu i spavanje da ovo prođe kako i priliči jednom ozbiljnom klubu.

Našim momcima želimo puno sreće da nas još jedan put razvesele!

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci