Sport

Jadranu bod sa gostovanja, sporna sudačka odluka koja je mogla donijeti i tri!

Jadran Luka Ploče je sačuvao svoju mrežu netaknutom u Sinju, te je nakon ogleda s jesenskim prvakom, Junakom, bogatiji za bod. Bod je momčad iz Ploča osvojila i u prvom kolu proljetnog dijela prvenstva kad je kod kuće odigrala 1:1 s Imotskim.

Prvo poluvrijeme je proteklo bez nekih šansi, Junak je bio opasan iz prekida, čak su imali i gredu. Jadran je u tim trenucima bio bez prave šanse, no u drugom poluvremenu drugačija slika. Jadranaši su zaustavili napade Junaka, a u 85.minuti je Kalfić imao najbolju šansu na utakmici kad je neometan sa 7 metara pucao visoko preko gola.

Moramo napomenuti previd pomoćnog suca koji je digao nepostojeće zaleđe u 8.minuti kada je Šuto išao sam na domaćeg vratara.


U prilogu i slika te situacije gdje se vidi trenutak kad je Musulin već uputio loptu prema Šuti, gdje je zadnji igrač Junaka ostao “visiti”.

U svakom slučaju veliki bod naših momaka iz Sinja. Bravo!

SEMAFOR 17. kolo
Subota, 2. ožujka, Unešić:
 Zagora – Uskok 1:2, Metković: Neretva – Hrvace 2:1, Sinj: Junak – Jadran LP 0:0, Imotski: Imotski – Croatia 1:2, Split: RNK Split – GOŠK Dubrovnik 1919. 3:1, nedjelja, 3. ožujka, Baška Voda: Urania – Primorac (B), Stobreč: Primorac 1929. (S) – Kamen, Opuzen: Neretvanac – BŠK Zmaj.

18. kolo
GOŠK Dubrovnik 1919. u 18. kolu, 9. ožujka, dočekuje Imotski. Istog dana Neretvanac stiže u Ploče, a dan poslije, 10. ožujka, Neretva dolazi u Blato.