Sport

Jadranu bod iz Krapine, ostaju tri boda prednosti

Jadranaši se vraćaju iz Krapine s osvojenim bodom, koji ih ostavlja na liderskoj poziciji s istim bodovnim odmakom od Sesveta. Pločani imaju tri više. Sedmi je ovo remi plavih s ušća Neretve, treći rezultatom 0:0 (Trnje, Bjelovar, Zagorec), sve u gostima.

S prepolovljenom postavom Jadran LP je bio bliži punom plijenu. Imali su nešto više od igre, nekoliko prilika i pogođenu gredu u 18.minuti, Ivano Čepo iz slobodnjaka. Domaćini su jedanput ozbiljnije zaprijetili Marganu, uz njegovu dobru reakciju. Ivan Dulaj je predvodio momčad kao kapetan, ovoga puta u bijeloj opremi.

Fair i korektno s obje strane, ukupno tri opomene, pred oko 200 gledatelja. Od jadranaša požutio je Ante Glavina, prvi mu je to karton.


U sljedećem kolu na Jadranovo stiže Osijek II, 1:1 bilo je u jesenskom nadmetanju.

Piše: Jurica Vukojević/Radio Ploče

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci