Sport

Jadranu bod iz Ivanbegovine i gorak okus u ustima

Pločanski trećeligaš, Jadran Luka Ploče, nakon teških 90 minuta u Ploče nosi bod iz Ivanbegovine. Da  je netko prije utakmice ponudio bod vjerojatni bi ga naši nogometaši prihvatili, no na kraju ostaje gorak okus jer su na poluvremenu imali vodstvo od čak 0:2.

No, početkom drugog poluvremena Kamen izjednačuje, mišljenja smo da je golu prethodio očigledan prekršaj domaćeg igrača. Nakon 5 minuta sudac Terzić svira jedanaesterac za domaćina pod izlikom da je igrač Jadrana igrao rukom u nekom duelu s gostujućim igračem, i ta sučeva odluka je pod velikim znakom upitnika jer je vrlo izgledno da nije bilo govora o ruci.

Nisu bili zadovoljni nakon posljednjeg sučevog zvižduka čelnici Jadrana, uputili su oštre kritike na dosadašnji tretman od strane sudaca prema našem klubu:


– Utakmica je završila podjelom bodova i ovim putem čestitke obadvjema ekipama na odličnoj utakmici.
Ljudima iz Kamena hvala na gostomprimstvu i sretno dalje u natjecanju. Mi do sada nismo pričali o sucima, no kad se neke stvari ponavljaju onda čovjek ne može ostat imun.
Radi očitih sudačkih previda mi smo osakaćeni za najmanje 6-7 bodova, a s tim bodovima bi bili drugi na tablici.Protiv Neretvanca u Opuzenu smo zakinuti za očiti jedanaesterac kojeg su svi vidjeli osim suca Mikulića, protiv Neretve smo zakinuti za dva jedanaesterca što je i snimkom ustanovljeno, no sudac Bešker nije svirao niti jedan. Danas su sumnjive obje situacije za pogotke domaćina…

Nismo do sada istupali jer smo uvijek krivca za loš rezultat tražili u sebi, no više ne možemo šutit! – piše na službenim stranicama kluba.

Bilo kako bilo, Jadran je osvojio (ili izgubio dva?) boda na vrlo teškom gostovanju i može biti zadovoljan prikazanom igrom. Bravo momci!