Sport

Jadranaši sutra gostuju u Dugom Selu

Pred jadranašima je naporan tjedan, ubrzani ritam natjecanja donosi im tri susreta u razmaku od sedam dana. Sva tri u gostima, Dugo Selo (nedjelja), Dubrovnik (srijeda) i na kraju Slavonski Brod (subota). Dakle, između dva ligaška nastupa očekuje ih finale županijskog kupa protiv GOŠK Dubrovnika 1919. Naravno, žele izvući što više iz ovih nadmetanja.

Što se tiče ligaškog natjecanja tri kola prije kraja na trećem su mjestu i teorijski još mogu do naslova prvaka. Prednost je svakako na strani Zrinskog, te Sesveta, ali valja sportski sve odraditi do kraja. U najgorem slučaju plavi s ušća Neretve završit će na trećem mjestu. To im nitko ne može ugroziti.

Prvo iz ubrzane mini serije gostovanja vodi ih u Dugo Selo, kod kvalitetnog domaćina. Po svemu sudeći trebalo bi to biti nadmetanje za prestiž, koje će u nedjelju biti u izravnom prijenosu na Sportskoj televiziji. Jadranašima će to biti treće ovosezonsko pojavljivanje uživo na tv ekranima, u Belišću su pobijedili, u Pločama sa Sesvetama remizirali. Nema izostanaka zbog kartona, upitan je jedino nastup Duje Manenice zbog ozljede.


– Radili smo normalno kroz tjedan, fokus je bio na prvom sljedećem suparniku i spremno dočekujemo susret s Dugim Selom. Idemo se nadigravati, ne odustajemo od svog način igre, vjerujem da će to biti zanimljivo i kvalitetno nadmetanje. Ne osvrćemo se na prognoze o raspletu, sportski, maksimalno ćemo sve odraditi do kraja, pa ćemo vidjeti gdje će nas to odvesti. Cilj je osvojiti što više bodova, najprije Dugo Selo, a ostalo kad dođe na red – najavljuje pomoćni trener plavih Darko Cvijanović.

Tekst i foto: Jurica Vukojević/Radio Ploče

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci