Sport

Jadranaši na TV-u prva dva kola u drugom dijelu sezone

Hrvatski nogometni savez je postigao dogovor s vlasnicima marketinških i televizijskih prava Hrvatski Telekom i SuperSport o prijenosu jedne utakmice po svakom kolu u proljetnom dijelu natjecanja.

Termini utakmica su subotom u 12:00, 14:00 i 16;00 sati.Termin u 16;00 sati je rezerviran za SuperSport HNL utakmicu, a utakmice u 12:00 i 14:00 sati su rezervirane za derbije SuperSport Prva HNL i SuperSport Druga NL

NK Jadran Luka Ploče svoju prvu proljetnu utakmicu igra u Belišću koja je karakterizirana kao derbi kola, te se igra u 12:00 sati na izravnom TV prijenosu na MAX Sport programu.


U drugom proljetnom kolu također imamo derbi, ali ovog puta u 14:00 sati, 04.ožujka dolaze u goste Sesvete, po mnogima najveći derbi prvenstva.

Također se prenosi na MAX Sport programu.

Foto: Jurica Vukojević

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci