Sport

Jadranaši minimalno ali zasluženo

Jadran LP – Bjelovar 1:0


⚽️ Krešić

Jadranaši su ostvarili pobjedu, ono što smo priželjkivali se i dogodilo.

Nakon napornih putovanja, malo su naši dečki odahnuli, te su samo tri boda bila važna.Ona su uknjižena, u vrhu smo poretka i to je najbitnije.

Prvo poluvrijeme nije donijelo nekakav sadržajan nogomet, igralo se uglavnom između dva šesnaesterca, naša ekipa je nekako igrala u grču pa se otišlo miroljubivim i nepopularnim rezultatom na odmor, 0:0.

Drugo poluvrijeme potpuno drugačije, od prve minute su naši momci napadali, plod toga je jedan korner u 55.minuti u kojem je najspretniji bio branič Krešić i poentira za 1:0.

Napadali su naši igrači još više, gostujući vratar Iličević je bio na mukama, no to je otvaralo prostor za kontre Bjelovara koje je ukrotio par puta i odličnim obranama naš vratar Pršlja.

U zadnjih 20-tak minuta mogli su naši i povisiti vodstvo, Bjelovar je krenuo na sve ili ništa te ostavljao velik prostor našim napadačima, no opet se istakao vratar Iličević.

Zaslužili su naši mladi momci pljesak s tribina, navijači su prepoznali u drugom poluvremenu da se igra angažirano i borbeno, te su to i nagradili bodrenjem.

Hvala im, a našoj ekipi čestitke!

Slijede pripreme za Poreč, u subotu smo gosti imenjaku u “jadranskom” derbiju, napisali su iz Jadrana.

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci