Sport

Jadran solidno završio prvi dio prvenstva

Spuštena je zavjesa na trečeligaškom jugu, a tradicionalno na kraju svake polusezone uprava, stručno rukovodstvo, treneri svih uzrasnih kategorija i igrači Jadrana Luka Ploče obilježe zajedničkim okupljanjem i druženjem u društvenim prostorijama kluba.

Svi su imali pravo na riječ pa se moglo čuti mnogo više lijepog i doznati kako su pločanski nogometaši vidjeli i odigrali jesenski dio prvenstva, koji je bio za njih turbulentan s opravdanim oscilacijama kao i rezultatima. Sve prisutne ugodnim govorom pozdravio je Đino Zmijarević, dopredsjednik kluba, koji se obratio igračima, a posebno pozdravio Antu Marinovića, bivšeg trenera prve momčadi, koji je s njima počeo sezonu, te Pavu Mustapića koji je plavi brod s ušća Neretve usidrio u mirnim vodama do proljeća.

Između ostalog naglasio je – “zahvaljujem svima na borbenosti i zalaganju tijekom prvenstva, uprava je zadovoljna trenutnim stanjem na tablici. Svakako da smo mogli imati još koji bod više i vjerujem da ćemo na proljeće ustrajati u još boljem radu i ispravljanju onoga što nije bilo dobro. Još jednom čestitam na teškim utakmicama iza nas i želim ugodne Božićne i Novogodišnje praznike, te najavljujem okupljanje za proljetni dio prvenstva 18. siječnja 2016. godine.”


Nakon izlaganja dopredsjednika kluba u ime igrača obratio se Goran Barbir, kapetan – “nismo blistali ali bili smo solidni i trudili se na svakoj utakmici u granicama bez poštede”. Obećao je u ime momčadi bolje rezultate na proljeće. Zahvalio se na kraju logističkoj podršci uprave koja je pridonijela posebnom ozračju tijekom prvenstva.

Nakon toga usljedio je zajednički domjenak uz pjesmu sa željom da se jesenski dio prvenstva što prije arhivira, a proljetni dočeka spremniji i krene u utrku prema gornjem domu tablice.

Pripremio: Sana