Sport

Jadran sljedeće kolo gostuje u Krapini, nedostajat će pola momčadi

Trenutačna pozicija Jadran Luka Ploče lidera SuperSport 2. nogometne lige daje za pravo da su još uvijek jedna od najboljih momčadi natjecanja. Nakon posljednje prvenstvene utakmice kod kuće protiv Grobničana u kojoj su upisali pobjedu ostavlja mnoge upite.

Kao prvo proljetni dio i jesenski ne mogu se nikako usporediti igrom i samom pristupu,te osvojenim bodovima. Protiv momčadi iz Čavli ostavili su slab dojam, igra nije bila na nivou na koju su se u jesenskom dijelu natjecanja naučili navijači gledati. Od sigurnog vodstva od 2:0 pa i 3:1 na kraju je bilo upitno i bilo neizvjesno do samog kraja.

Osim toga u jednoj pravoj prvenstvenoj utakmici bez velike grubosti na terenu 6 igrača plavih je požutilo, upravo oni kojima je to bio treći karton te neće imati pravo nastupa na sljedećoj utakmici. Rezime je da 3 žuta i 1 crveni karton su dobili u posljednjih 20 minuta što je pad koncentracije na igru sa velikim upitom.


U subotu idu u Krapinu, još jedno od težih gostovanja gdje ih dočekuje Zagorec koji je u donjem dijelu tablice, imat će veliki imperativ i tražit će slamku spasa.

Strateg Mišo Krstičević na toj utakmici neće moći računati na topnika Nikolu Marića, Stipu Nikolca, Nikolu Perića, Duju Manenicu, Ivana Raiča te Mirka Marića što je pola momčadi.

Neće biti lako ali za očekivati je da se situacija promjeni na bolje te sa igračima kojima dobiju povjerenje bude kvalitetniji i uspješniji pristup igri.

Piše: Branko Kulidžan

Foto: Martin Burić

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci