Sport

Jadran u potpunosti nadigrao i razbio Kamen: Jadran LP – Kamen 2:0

Pred solidno popunjenim tribinama, unatoč opasnosti od najavljene kiše, Jadranaši su otvorili jesen u Pločama pobjedom.

Sjajnu su predstavu pružili naši nogometaši i sasvim zasluženo ispratili goste iz Ivanbegovine sa dva gola u mreži koja je mogla biti i punija da na golu Kamena nije bio maestralni Vojnović. Nakon početnog ispitivanja snaga i igre na sredini terena, Jadran je ubacio u višu brzinu i igra se do kraja pretežno odvijala pred gostujućim šesnaestercem. Okrunjeno je to spretnim pogotkom Rajiča i na odmor se otišlo sa više nego zasluženim vodstvom.

U drugom dijelu smo gledali isti tempo i bilo je samo pitanje sa koliko komada će gosti napustiti Ploče. Podatak da je vratar Vojnović bio najbolji pojedinac kod gostujućih igrača dovoljno govori koliko je Jadran bio razigran i raspoložen. Jurčević je odličnim pogotkom (bio je strijelac jednog pogotka i u Dubrovniku prije sedam dana) samo stavio točku na i ove sjajne predstave i prva pobjeda u novoj sezoni je tu. Ono malo izlazaka pred naš gol, sjajno je kontrolirao iskusni Goran Barbir i gotovo da gosti nisu ni imali pravu šansu na utakmici.


Jadran Luka Ploče je pod vodstvom Gorana Prolete utakmicu protiv gostiju iz Ivanbegovine počeo u sastavu: Bruno Šutalo, Goran barbir, Aljoša Krstičević, Ivan Raič, Dino Primorac, Vladimir Franić, Ante Musulin, Marin Sršen, Nino Maleta, Zdenko Jurčević i Mihovil Šutalo.

Sve u svemu, utakmica je 90 minuta bila jednostrana i ovakvog Jadrana želimo gledati i ubuduće, kao pravi kolektiv koji se bori za svaki pedalj terena. Lijepo je vidjeti trenutnu tablicu nakon nepotpunog drugog kola!

Svidjela se trka, dinamika, želja. Svaka čast momcima i treneru Proleti!