Sport

Jadran Luka Ploče bez poraza jesenski prvak SuperSport Druge hrvatske lige!

Jadran Luka Ploče je jesenski prvak, to se znalo i prije zadnjih 90 minuta prvog dijela sezone u jedinstvenom trećem rangu, a sad kad su odigrali i zadnju prvenstvenu utakmicu u 2022. godini mogu se pohvaliti kako su prvi dio osvojili bez izgubljene utakmice.

Čudo su ‘Plavi‘. Za nepovjerovati! Deset pobjeda i pet neodlučenih rezultata, 26 postignutih pogodaka i 8 primljenih. Imaju najbolju obranu lige, te jedan od najboljih napada.

Danas, u zadnjem nastupu u prvom dijelu 1:1 kod Opatije, koja je povela u 2. minuti pogotkom Edina Junuzovića, ali već u idućoj minuti tko će, ako neće Nikola Marić. Njegov trinaesti pogodak ove sezone! Najbolji je topnik lige.


prava Jadrana je nakon osvajanja prvog mjesta prošle sezone u južnoj skupini Treće hrvatske lige uspjela zadovoljiti uvjete igranja u novom rangu, jedinstvenom, potom se slagala momčad, a kad ju je preuzeo Mišo Krstičević s Darkom Cvijanovićem, bilo je jasno kako neće Jadran Luka Ploče biti ‘kanta za napucavanje‘, već momčad za gornji dom prvenstvene tablice.

Međutim, tko je mogao očekivati prvo mjesto bez poraza, i zato sad svi šalju čestitke pločanskom klubu: ‘Bravo Plavi!‘

 

Piše: Tonči Vlašić / Dubrovački vjesnik

 

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci